Avalon Romania Building Industry

Termeni si conditii

Avalon Romania

Site-ul web https://avalonromania.ro, este supus termenilor și condițiilor („Termenii de utilizare”) descrise mai jos.

Site-ul web https://avalonromania.ro este deținut de AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY S.R.L cu sediul social în : Bucureşti Sectorul 4, Drumul JILAVEI, Nr. 58-60, PARTER, SPATIUL COMERCIAL NR. 3, Bloc 1, Scara 1, fiind înregistrată la ORC cu nr. J40/9195/2019, având cod unic de înregistrare 41393756 ce are ca domeniu principal de activitate: COD CAEN 4673 – Comerț cu ridicata al materialului lemnos și a materialelor de construcție și echipamentelor sanitare și de încălzire, fiind denumit in continuare si vanzatorul

Administratorul site-ului https://avalonromania.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara niciun fel de notificare prealabila.

  1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea https://avalonromania.ro este obtinerea de informatii despre serviciile realizate de catre Avalon Romania. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Avalon Romania nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a modului dvs. de comunicare cu acesta.

1.2       TERMENI SI DEFINITII

Termenul “utilizator” al https://avalonromania.ro defineste orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest website.

CLIENT – orice persoană fizică/persoană juridică care plasează o comandă telefonica sau online prin email ori prin formularul de comanda pe site-ul https://www.avalonromania.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web apartinand Avalon Romania Building Industry care care se afla la adresa https://www.avalonromania.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Avalon Romania Building Industry. In magazinul online Avalon Romania Building Industry sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse din magazinele fizice Avalon Romania Building Industry. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.

MATERIALE: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului online Avalon Romania Building Industry.

COMANDA ONLINE: comunicare online dintre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze, iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Comanda poate fi transmisă doar dacă sunt completate câmpurile obligatorii și căsuța din stânga declarației „Am citit si sunt de acord cu Termenii și Condițiile Generale, și  Am citit si sunt de acord cu prelucrarea datelor cu carcarcter personal. Informațiile referitoare Termeni si conditii și prelucrarea datelor cu carcarcter personal sunt formate ca link, astfel încât vizitatorul să poată accesa fiecare din documentele respective, înainte de acceptarea acestora.


COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin telefon, email sau prin intermediul magazinului online https://www.avalonromania.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa, inclusiv pret final, detalii de livrare au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti Avalon Romania Building Industry.

SERVICII: reprezinta serviciile pe care le pune la dispozitie vanzatorul. Acestea pot fi gratuite sau realizate contra cost de catre vanzator. Va rugam sa ne contactati prin telefon, email sau prin formularul de comanda si contact pentru a afla modalitatea de prestare a serviciilor de catre Avalon Romania Building Industry.

TRANSPORTUL GRATUIT: este un serviciu pus la dispozitie in mod gratuit de catre vanzator pentru comenzile avand o valoare de minim 1000 (omielei) exclusiv TVA si a caror livrare se realizeaza pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov. Pentru orice alte livrari care sunt sub aceasta valoare minima sau in alte localitati va rugam sa luati legatura cu operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre Avalon Romania Building Industry pentru a stabili modul de livrare si transport in functie de produsele comandate de dumneavoastra.

ASISTENTA TEHNICA 24h: reprezinta un serviciu care este realizat exclusiv prin email sau prin formularul de contact. Prin acest serviciu orice client existent sau potential ne poate adresa intrebari in legatura cu anumite produse, detalii tehnice, mod de punere in lucru, alternative si solutii privind materialele de construire. Termenul mediu de raspuns al acestui serviciu este de 24h. Pentru anumite intrebari de natura tehnica, ne rezervam dreptul ca timpul de raspuns sa fie mai mare, in functie de raspunsul la intrebarile dvs. ce ne-a fost furnizat de catre producator.

EVALUARE TEHNICA: reprezinta un serviciu, prin care specialistii Avalon Romania Building Industry, in mod gratuit sau contra cost, in functie de complexitatea proiectului sau de locul situarii acestuia, va ofera servicii tehnice de evaluare a necesarului de materiale, va ofera solutii personalizate pentru constructia dvs. In cazul in care serviciul este gratuit, nu ne asumam nicio raspundere si de orice natura cu privire la solutiile oferite sau consultanta si evaluarea tehnica. In cazul serviciilor de evaluare tehnica realizate contra cost, acestea vor face obiectul unui contract separat de prestari servicii in care se vor stabili drepturi si obligatiile partilor si raspunderea contractuala, de la caz la caz.

PRETURI DE PRODUCATOR: se refera doar la anumite bunuri si produse, pentru care vanzatorul poate oferi pretul standard de vanzare pe piata stabilit de catre producator. Desi ne straduim sa oferim preturi competitive pentru produsele si bunurile comercializate, va informam in mod exprex ca nu ne asumam nicio responsabilitate pentru modificarea preturilor de catre producator si nu garantam ca acest pret este cel mai scazut pret din piata, la un anumit moment dat, deoarece preturile pot varia atat in functie de conditiile pietei, cat si de preturile stabilite de catre alti vanzatori.

PRODUSE CERTIFICATE TUV&AEROQ: se refera la anumite produse si bunuri certificate de catre compania noastra. Pentru mai multe informatii, va rugam sa luati legatura cu operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre Avalon Romania Building Industry. Detinem certificare ISO: 9001:2015 conform certificatului TIC 15 100 00000 emis de catre TUV THURINGEN pentru distributia si vanzarea de materiale de constructii si pentru antreprenoriat in constructii si design de produs.

AMENAJARI INTERIOARE: reprezinta un serviciu, prin care specialistii Avalon Romania Building Industry, in mod gratuit sau contra cost, in functie de complexitatea proiectului sau de locul situarii acestuia, va ofera servicii de amenajari sau design interior. In cazul in care serviciul este gratuit, nu ne asumam nicio raspundere si de orice natura cu privire la solutiile oferite de amenajare interioara. In cazul serviciilor realizate contra cost, acestea vor face obiectul unui contract separat de prestari servicii in care se vor stabili drepturi si obligatiile partilor si raspunderea contractuala, de la caz la caz.

Orarul de functionare:

Comenzile telefonice pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 9.00 am – 18.00 de luni pana vineri, cu exceptia zilelor nelucratoare, inclusiv a sarbatorilor legale.

Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si perioada sarbatorilor legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Pentru toate comezile plasate pe site sau telefonic, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii doar in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin e-mail, transmisa cumparatorului si doar daca s-a stabilit si acceptat forma de plata. Pentru anumite comenzi si bunuri comandate, comanda se considera acceptata doar daca este realizata si plata in avans, integral sau partial, a produselor.

Odata lansata comanda online, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonica sau electronica), precum si cu modul de operare al vanzatorului.

Factura – document fiscal emis şi transmis fizic, pentru livrările din magazin. Pentru Comenzile Online, Factura se trimite electronic, de către Avalon Romania Building la adresa de email comunicată de către Client în momentul plasării comenzii online sau ulterior dupa primirea produselor. Vanzatorul poate emite si facturi proforme pentru efectuarea platilor.

Toate prețurile sunt exprimate în lei și reprezintă prețuri totale, prin urmare conțin deja taxa pe valoare adăugată, precum și costurile de colectare, tratare și eliminare, dar nu contin preturile de transport pentru comenzile sub valoarea minima de 1000 lei sau pentru alte localitati, in afara municipiului Bucuresti si judetului Ilfov.

Modalitățile de plată sunt următoarele: plata online prin ordine de plata, cu cardul bancar in magazin sau prin factura transmisa, ordin de plată/transfer bancar, plata în magazin

În cazul transferului bancar, pregătirea produselor pentru expediere se va face după încasarea de către Avalon Romania  Building Industry a contravalorii produselor.

Termen de livrare – Livrarea are loc printr-un serviciu de curierat sau printr-o companie de transport/ casă de expediție. Timpul de livrare depinde de Produsul comandat/Produsele comandate și este indicat de Avalon Romnia Building Industry înainte de încheierea Contractului. Livrarea are loc la o adresă de livrare indicată de Client exclusiv pe teritoriul României.

Cost de livrare – pentru comenzile online costul de livrare este:

  • gratuit de catre vanzator pentru comenzile avand o valoare de minim 1000 (omielei) exclusiv TVA si a caror livrare se realizeaza pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov
  • pentru restul comenzilor  costul aferent transportului este calculat în funcţie de dimensiunile şi greutatea Produselor comandate. Pentru anumite comenzi transportul este gratuit, dar trebuie confirmat telefoniccu un repreznentant Avalon

Daune de transport, vicii

În cazul în care, la livrare, Clientul constată vicii evidente la ambalaj sau la marfă, acesta trebuie să comunice acest lucru în formă scrisă către Avalon Romania Building Industry in maxim 24 ore, după primirea mărfii. La primirea mărfii, Clientul trebuie să primească o confirmare în scris din partea celui care a livrat pachetul pentru daunele de transport evidente, vizibile. Prin aceasta, nu se limitează drepturile și obligațiile legale ale Clientului

Garanții, drepturile în caz de vicii, răspunderea

a. Produsele cumpărate prin intermediul acestui site pot beneficia de o garanție comercială obișnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție comercială al producătorului (dacă este cazul). Avalon Romania Building Industry nu este responsabil în mod direct de serviciile de garanție comercială care sunt oferite și deci va fi responsabilitatea producătorului produsului.

b. Avalon Romania Building Industry comercializează doar bunuri ce îndeplinesc toate cerințele de conformitate, conform prevederilor legislației în vigoare.

c. În măsura în care nu a fost convenit altfel sau ulterior nu s-a reglementat altfel, în cazul unor vicii ale Produselor se vor aplica prevederile legale în vigoare.

d. În cazul în care este vorba despre Produse folosite (de exemplu mostre), garanția se oferă pentru o perioadă de doi ani de la livrarea mărfii.

e. În completare față de răspunderea pentru vicii de la punctul a de mai sus, Avalon Romania Bulding Industry  răspunde față de Client pentru toate prejudiciile cauzate din culpă și neglijență gravă, din garanție sau ca producător conform legislației aplicabile, pentru prejudiciile cauzate integrităţii fizice sau psihice ori sănătăţii, pentru fapte ilicite, rea credință și în orice alte cazuri în care răspunderea nu poate fi exclusă sau limitată conform legislației în vigoare. În toate celelelalte cazuri, răspunderea Avalon Romania Building Industry față de Client este exclusă. Răspunderea maximă este limitată ca sumă la prețul total al comenzii.

Dreptul de retur

Dreptul de retragere/ retur nu se aplică în cazul următoarelor tipuri de contracte:

a. contracte de livrare produse care nu sunt pre-confecționate și pentru a căror realizare este obligatorie o selecție sau o specificație din partea consumatorului sau care au fost personalizate după nevoile individuale ale consumatorului,

b. contracte de livrare produse susceptibile a se deteriora sau al căror termen de valabilitate ar fi depășit rapid,

c. contracte de livrare produse sigilate care, din motive de protecția sănătății sau de igienă, nu pot fi returnate dacă au fost desigilate de Client,

8. Dreptul de retragere

a. Dreptul de retragere stabilit de legislația română în vigoare este de 14 zile calendaristice.

Clientul poate trimite înapoi la Avalon Romania Building Industry sau înapoia produsul într-un magazin Avalon Romania Building Industry din România, dacă Produsul nu este folosit ori deteriorat, dincolo de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor și în cazul respectivului produs, dreptul de retragere/retur nu este exclus conform informațiilor referitoare la retragere din art. 7 din prezenții termeni.

b. Drepturilor contractuale de returnare li se aplică în mod neîngrădit prevederile din informațiile referitoare la retur. În cazul deteriorării produsului, Avalon Romania Building Industry își rezervă dreptul de a compensa diminuarea valorii produsului rezultată din manipularea acestuia, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor cu plățile primite de la Client.

c. Returul poate avea loc prin expedierea Produsului la adresa de retur menționată pe avizul de retur sau prin retur în magazin. În cazul în care expediția nu a avut atașată adresa de retur, Clientul o poate afla contactând Serviciul clienți Avalon Romania Building Industry la numărul de telefon 0729.572.570 sau prin e-mail la adresa office@avalonromania.ro

Dacă vă retrageți din prezentul contract, suntem obligați să vă returnăm în termen de cel mult 14 zile calendaristice din ziua în care am primit de la dumneavoastră comunicarea privind retragerea din prezentul contract, toate plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din faptul că ați ales o altă modalitate de livrare față de livrarea standard propusă de noi). Pentru returnarea acestor sume vom utiliza aceleași mijloace de plată folosite de dumneavoastră la tranzacția inițială, cu excepția cazului în care s-a convenit cu dumneavoastră altă modalitate. Putem refuza returnarea plății până când primim înapoi marfa sau până când ne transmiteți dovada că ați trimis marfa înapoi, în funcție de care termen este mai scurt.

Vă revine obligația de a expedia marfa înapoi sau a o preda către noi imediat sau cel târziu în decurs de 14 zile din ziua în care ne-ați informat cu privire la retragerea din prezentul contract. Termenul se consideră respectat dacă expediați marfa înainte de scurgerea celor 14 zile.

Ne ocupăm noi de costurile aferente returnării produselor. De asemenea, vă restituim costurile de transport plătite pentru comanda dumneavoastră, în cazul în care returnaţi toate produsele comandate. În cazul în care returnaţi o parte din produse, restituirea costurilor de transport iniţiale este exclusă.

Pentru desfășurarea în condiții optime a procesului de retur, vă rugăm să luați în considerare următoarele aspecte:


Produsele se returnează, dacă este posibil, în ambalajul original şi cu etichetele inițiale intacte. Produsele pe care doriţi să le returnaţi trebuie să fie în aceeași stare în care le-aţi primit, împreună cu certificatul de garanţie în original (dacă a fost emis de producător/distribuitor), precum şi toate documentele şi accesoriile cu care a fost livrat produsul. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
Produsele voluminoase livrate inițial paletizat se vor depozita pe palet și se vor asigura corespunzător.

Trebuie să suportați o eventuală reducere a valorii mărfii, dacă aceasta se datorează unei manipulări a produsului care nu a fost necesară în vederea determinării naturii, caracteristicilor și funcționării acestuia.

Formular de retur:

Date de contact:

AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY S.R.L
Mun. București, Strada Drumul Jilavei, Nr. 58-60
Bloc 1, Scara 1, Parter, Spațiul Comercial Nr. 3, Sectorul 4
Telefon: 0729.572.570
Serviciul clienți pentru comenzi online: 0729.572.570
Informații generale: office@avalonromania.ro
Sugestii, Impresii și Reclamații: office@avalonromania.ro
Nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J40/9195/2019
Cod Unic de inregistrare: 41393756

Datele bancare pentru posibilitatea efectuării plăților prin Ordin de plată / Transfer bancar:

AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY S.R.L
CUI: 41393756,
J40/9195/2019
Mun. București, Strada Drumul Jilavei, Nr. 58-60
Bloc 1, Scara 1, Parter, Spațiul Comercial Nr. 3, Sectorul 4,
BCR SA
RO39RNCB0083164193020001
Cod SWIFT: RNCB RO BU

____________________________________________________________________________

Model de retragere (retur),

conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

Stimați consumatori, prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract.

–          Către AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY S.R.L cu sediul social în : Bucureşti Sectorul 4, Drumul JILAVEI, Nr. 58-60, PARTER, SPATIUL COMERCIAL NR. 3, Bloc 1, Scara 1 şi adresa de e-mail: office@avalonromania.ro

–          Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

–          Comandate la data (*)/primite la data (*)

–          Numele consumatorului (consumatorilor)

–          Adresa consumatorului (consumatorilor);

  • Modalitatea de returnare a banilor:
  • a) in modalitatea initiala de plata;
  • b) prin transfer bancar in contul____________________________________________________ deschis la ___________________________________________;
  • c) cash (daca este posibil); NOTA: Profesionistul isi rezerva dreptul de a returna suma de bani in modalitatea initiala de plata;


–          Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul
în care acest formular este notificat pe hârtie)


–          Data:______________________________


(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

­­­Informații importante

despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind  drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

Informații pentru consumatori

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând:

– de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor (în cazul unui contract de vânzare)

sau

– de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului produs (în cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singură comandă şi livrate separat)

sau

– de la ziua la care intraţi dv. sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dv., în posesia fizică a ultimului lot sau a ultimei piese (în cazul unui contract privind livrarea unui produs constând din mai multe loturi sau părţi)

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail.

În acest scop, puteţi folosi modelul de retragere alăturat; folosirea lui nu este însă obligatorie. De asemenea, puteţi completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru sau prin email  formularul standard de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări.

Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Obligatii ale vanzatorului:

Vanzatorul pune la dispozitia cumparatorului, in mod gratuit, informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale, pentru a atinge finalitatea mentionata in comanda online. Continutul publicat in magazinul online Avalon Romania Building Industry  are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate de acesta, precum si alte date considerate de Avalon Romania Building Industry ca fiind de interes pentru clienti.

Avalon Romania Building Industry este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra magazinului online, respectiv asupra marcilor, designului, functionalitatilor site-ului, imaginilor si specificatiilor tehnice.

Caracteristicile produselor si documentatie tehnica aferenta acestora, prezentate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori, iar Avalon Romania Building Industry  ofera suportul tehnic pentru afisarea lor.

Vanzatorul intreprinde demersuri in mod constant pentru a prezenta informatii cat mai corecte si relevante pentru produsele oferite spre vanzare. Daca preturile sau alte informatii despre produs au fost afisate gresit, ne rezervam dreptul a nu onora comanda si de a anunta clientul in legatura cu eroarea intervenita, daca livrarea nu s-a efectuat.

Imaginile produselor sunt afisate in magazinul online cu titlu de prezentare.

Produsele efectiv comandate pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuante de culoare) de aspectul real al produsului, in functie de lotul in care au fost fabricate.

In vederea derularii contractului la distanta in bune conditii, Avalon Romania Building Industry, in baza acordului exprimat de client, poate contacta clientul pe e-mail sau telefonic, daca in urma interactiunii cu site-ul acesta completeaza datele de identificare si contact. Scopul in care va fi contactat clientul este de a solicita in mod expres orice informatie pentru ducerea la bun sfarsit a procesului de comanda online.

La solicitarea si cu acordul consumatorului, Avalon Romania Building Industry   poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate in prima comanda. Comanda initiala se considera anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce inlocuiesc produsul initial.

Toate tarifele aferente Bunurilor din magazinul online sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. Preturile produselor sunt actualizate periodic si nu ne asumam raspunderea in cazul in care pretul produselor de pe site nu a fost actualizat sau in cazul in  care pretul a fost modificat de catre producator

Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.

Promotiile sunt valabile:

– pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online;

– in limitele stocurilor disponibile.

Produsele, preturile si informatiile cu privire la disponibilitatea de stoc nu sunt angajante de nicio natura pentru vanzator, avand caracter strict informativ.

Avalon Romania Building Industry nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul online din erori ce nu-i apartin sau pentru orice alta situatia sau circumstanta, cum ar fi pretul final de vanzare, intarzieri in livrare, livrare de produse neconforme de catre producator, limita maxima a raspunderii sale fiind valoarea produselor comercializate printr-o anumita comanda.

Avalon Romania Building Industry isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul online fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu magazinul online Avalon Romania Building Industry se face in momentul interactiunii, prin intermediul formularului de contact disponibil, prin intermediul adresei de e-mail office@avalonromania.ro si/sau telefonic la 0729.572.570. Avalon Romania Building Industry  isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online pe e-mail sau telefonic daca, in urma interactiunii cu site-ul, acesta completeaza datele de identificare si contact si solicita in mod expres orice tip de informatie disponibila.

Produsele comercializate și disponibilitatea lor

a. Avalon Romania Building Industry depune toate eforturile, având o obligație de diligență și în măsura posibilului, pentru ca informaţiile de pe site, inclusiv cele referitoare la descrierea Produselor şi preţurile afişate să fie corecte şi complete, însă pot surveni şi erori, pe care Avalon Romania Building Industry va încerca să le înlăture în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care se constată faptul că astfel de erori influenţează Comanda/Contractul încheiat, Avalon Romania Building Industry    va notifica Clientul în cel mai scurt timp, pentru reconfirmarea comenzii/ Contractului sau anularea acestuia.
b. Fotografiile produselor afişate pe www.avalonromania.ro au caracter ilustrativ, informativ şi orientativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard, însă Avalon Romania Building Industry furnizează informaţii referitoare la dimensiunea, forma, culoarea și specificaţiile Produsului în descrierea existentă la fiecare produs, responsabilitatea verificării dimensiunilor revenindu-i Clientului.
c. În același timp, Avalon Romania Building Industry informează că poate pune spre vânzare prin intermediul site-ului său produse puse la dispoziție de alți producători ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marcă asupra denumirii produselor și/sau a serviciilor puse la dispoziție pe care sunteți obligat să nu le încălcați. De asemenea, aceștia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate. Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora este valabilă atâta vreme cât este afișată pe www.avalonromania.ro.

d. În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit Preț, acest aspect va fi specificat în mod specific pe pagina produsului respectiv.
e. Avalon Romania Building Industry depune eforturi deosebite pentru a se asigura că informațiile referitoare la preturile produselor sunt corecte, însă din motive ce ţin de dinamica stocurilor şi momentul înregistrării plăţilor, există cazuri în care produsul său va avea un alt pret. Avalon Romania Building Industry va informa Clientul în cel mai scurt timp, pentru anularea Comenzii/Contractului, stabilirea unui nou termen de livrare sau opţiunea de a cumpăra un alt Produs de o calitate şi la Preţ echivalent cu cele solicitate.
f. Avalon Romania Building Industry îşi rezervă dreptul de a restricţiona livrarea unor categorii de produse apreciate ca voluminoase în anumite regiuni din România. În cazul în care adresa de livrare indicată în procesul de comandă se află în afara ariei de livrare, Clientul va fi notificat automat în procesul de comandă asupra acestui fapt. Procesul de comandă poate continua după eliminarea din coş a respectivului produs.
g. Avalon Romania Building Industry își rezervă dreptul de a restricționa livrarea produselor în localități / zone în care există restricții de circulație sau interacțiune dispuse de autorități (de exemplu, instituirea de măsuri de carantinare zonală). Dacă, în urma plasării comenzii dumneavoastră, constatăm că zona / localitatea se află în carantină sau este supusă din partea autorităților altor măsuri restrictive care pot afecta buna desfășurare a procesului de livrare, vă vom contacta în vederea anulării comenzii și contravaloarea acesteia vă va fi returnată în cel mai scurt timp posibil, prin metoda de plată utilizată în momentul plasării comenzii.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Avalon Romania ofera acces liber la site-ul https://avalonromania.ro si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente pe site-ul https://avalonromania.ro.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut exclusiv de Avalon Romania. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea comunicata anterior, printr-un acord scris, de catre Avalon Romania. Continutul https://avalonromania.ro, logo-urile, textele, imaginile, filmele si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Avalon Romania sau a furnizorilor sai.

REZOLVAREA LITIGIILOR :

Orice eventual litigiu in legatura cu https://avalonromania.ro este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

REGULI DE UTILIZARE

Nu este permisa:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea textelor, imaginilor, filmelor existente pe https://avalonromania.ro fara un acord transmis in prealabil, in mod scris, de catre Avalon Romania. Violarea acestei reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Avalon Romania isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-ului sau chiar sa intrerupa disponibilitatea fara o notificare prealabila. Avalon Romania nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea continutului https://avalonromania.ro sau pentru intreruperea disponibilitatii https://avalonromania.ro.

Termenii si conditiile de folosire a https://avalonromania.ro/ pot fi schimbate de Avalon Romania oricand, ele devenind valabile in momentul publicarii lor.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati https://avalonromania.ro, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele:

– utilizarea https://avalonromania.ro se face pe propria raspundere. Avalon Romania se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel.

LIMITAREA RASPUNDERII

Avalon Romania nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe sau indirecte rezultate din accesarea https://avalonromania.ro.

https://avalonromania.ro este oferit in aceasta forma, fara alte garantii. Avalon Romania nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale https://avalonromania.ro sau ale continutului sau.