Avalon Romania Building Industry

Servicii

Facem totul intr-un mod profesionist de la A-Z, iar echipa noastra lucreaza permanent pentru a livra cele mai bune servicii catre partenerii nostri.

Transport gratuit

Din curtea noastra pana la tine pe santier, la timp si fara niciun cost suplimentar pentru comenzile pe raza Bucuresti-Ilfov care depasesc valoare de 1000 lei

Asistenta tehnica 24h

A aparut ceva? Suntem aici sa te ascultam si sa rezolvam orice problema, la orice ora. Trimite intrebarea ta online si noi vom raspunde in 24h.

Evaluare tehnica

Realizam gratuit sau contracost evaluarea necesarului de materiale si propunem solutii personalizate.

Preturi de la producator

Incercam sa oferim produse care sa asigure confort, calitate si durabilitate in timp, dar la cele mai competitive preturi din piata oferite de producatori nationali sau internationali

Produse certificate TUV&AEROQ

Calitatea merita intotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil ca, pentru succes, calitatea este primordiala. Produsele noastre sunt certificate conform celor mai inalte standarde.

One Stop Shop

Nu mai este nevoie sa cauti intr-o mie de locuri. La noi gasesti tot ce ai nevoie pentru proiectul tau de construire. Zeci de mii de produse asteapta sa fie comandate, unele la care poate nici nu te-ai gandit ca exista.

Amenajari interioare

Iti oferim cea mai buna calitate, adaptata la cele mai noi trenduri de design. Iti transformam visul in realitate, pas cu pas. Realizam schita si design-ul constructiei tale, pornind de la ideile sau cerintele tale. Ne adaptam cerintelor tehnice și ne asiguram ca rezultatul final va fi conform asteptarilor tale.

Parteneriat cu Profesionisti

Lucram in parteneriat cu unele dintre cele mai importante entitati din domeniul imobiliar si rezidential. Suntem un furnizor de materiale de constructii acreditat de catre Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România – Urbanis (www.adiru.ro) prescurtat ADIRU, considerată drept cea mai mare asociație de profil din România. Sudrezidential.ro este un alt partener extrem de important al activitatii noastre, fiind la acest moment o companie de renume in domeniul imobiliar.

Toate serviciile oferite sunt supuse Termenilor si Conditiilor. Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati aceasta sectiune sau puteti lua direct legatura cu un consultant al Avalon Romania Building Industry in sectiunea de Contact sau Call Center.

Permanent mai buni

Toate aceste servicii au fost dezvoltate si implementate impreuna cu unii dintre cei mai buni oameni din industrie. Continuam sa invatam, sa crestem, sa oferim servicii cat mai complete si mai personalizate.


    Avalon Romania – Parte a SudRezidential Real Estate Group