Avalon Romania Building Industry
Facem totul intr-un mod profesionist de la A-Z Vezi serviciile

Quantum OxyGo Park Vidra

Quantum OxyGo Park Vidra poate fi definit cu usurinta, drept cel mai bine conceput si echilibrat proiect rezidential din piata rezidentiala a caselor eficiente energetic, ce se afla in zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti.

Pentru ca ne place sa inovam si sa stabilim trendul, ne-am asumat responsabilitatea de a investi in aceasta noua zona rezidentiala in care se regasesc valorile cele mai cautate de catre clientii nostri, alaturi de care descoperim noi orizonturi.

Este totodata si primul proiect rezidențial din zona de Sud a ariei metropolitane Bucuresti compus din case smart, eficiente energetic, fiind de la început gandit si proiectat sa se încadreze în clasa energetică A și în categoria de „clădiri eficiente energetic”.

“O zonă metropolitană este un centru urban mare, format dintr-o mare metropolă și zona sa adiacentă de influență. Unul sau mai multe orașe din zonă se constituie drept centrul de dezvoltare al întregii zone, care va purta de obicei denumirea celui mai important oraș component. Cele mai mari opt zone metropolitane ale României (București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Ploiești și Timișoara) concentrează 50% din populația României și 75% din veniturile fixe ale țării”.

“O casa eficienta energetic are foarte multe beneficii, de la confortul termic excelent pana la costuri de intretinere foarte scazute, astfel incat o asemenea constructie este cea mai buna alegere daca te afli in cautarea unei locuinte noi.”

Materiale folosite pentru constructia Quantum OxyGo Park Vidra

Avem solutii pentru tine

Esti dezvoltator sau investitor in domeniul imobiliar?

Gestionam personalizarea apartamentelor in showromurile noastre cu personal calificat si bineinteles respectam cu strictete conditiile oferite de catre fiecare proiect imobiliar!

Proiect sustinut de