Avalon Romania Building Industry
Facem totul intr-un mod profesionist de la A-Z Vezi serviciile

Quantum Modules

Grupul Quantum are drept scop dezvoltarea de proiecte rezidentiale mixte, alcatuite din locuinte cu regim de inaltime redus, case verzi, vile eficiente energetic, dar si proiecte complementare, proiecte comerciale, proiecte de dezvoltare a facilitatilor sociale si de shopping, in sudul zonei metropolitane a capitalei, o zona aflata intr-o continua expansiune.

Quantum Premium Modules Group dezvolta in acest moment prin divizia sa de proiecte rezidentiale Quantum Premium, proiectele de vile: Quantum Garden Village Residence Berceni si Quantum Club Village Residence Vidra.

Prin divizia de case modulare, Quantum Modules, grupul dezvolta proiectul Quantum OxyGo Green, primul proiect de case modulare din Romania.

Totodata Quantum Modules a inaugurat la mijlocul anului 2022 si prima expozitie permanenta de case modulare numita Expo 2022 Quantum Modules in Judetul Ilfov-Comuna Berceni.

Materiale folosite pentru constructia Quantum Modules

Avem solutii pentru tine

Esti dezvoltator sau investitor in domeniul imobiliar?

Gestionam personalizarea apartamentelor in showromurile noastre cu personal calificat si bineinteles respectam cu strictete conditiile oferite de catre fiecare proiect imobiliar!

Proiect sustinut de