Avalon Romania Building Industry
Facem totul intr-un mod profesionist de la A-Z Vezi serviciile

Metalurgiei Park

Mega proiectul imobiliar se va desfasura pe o suprafata de teren de aproximativ 50 hectare si este amplasat in zona Berceni, la intersectia strazilor Metalurgiei si Drumul Binelui, o zona foarte cunoscuta in Sectorul 4 al capitalei.

Mii de locuinte noi la preturi accesibile, zeci de branduri de renume reunite pentru conceperea acestui proiect, mii de metri patrati de spatii verzi, parcuri si locuri de joaca, infrastructura completa, mijloace de transport in comun, chiar la intrarea in Parcul Rezidential, gradinite, SPA la standarde moderne, magazine si supermarket, cea mai mare varietate locativa oferita vreodata.

Metalurgiei Park Residence este, la acest moment, unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare rezidentiale din Romania, valoarea cumulata a investitiilor dezvoltatorilor imobiliari depasind suma de 350 milioane euro. Noile blocuri ce se vor edifica vor avea un regim mai mare de inaltime, cuprins intre P+8 Etaje si maxim P+12 Etaje, iar parcarile oferite vor fi atat supraterane, cat si subterane, pentru a spori astfel confortul noilor locatari.

Materiale folosite pentru constructia Metalurgiei Park

Avem solutii pentru tine

Esti dezvoltator sau investitor in domeniul imobiliar?

Gestionam personalizarea apartamentelor in showromurile noastre cu personal calificat si bineinteles respectam cu strictete conditiile oferite de catre fiecare proiect imobiliar!

Proiect sustinut de