Avalon Romania Building Industry
Facem totul intr-un mod profesionist de la A-Z Vezi serviciile

Family Ideal Residence

Ne-am propus sa cream acest proiect, sub deviza “Intinerim Bucurestiul”, special pentru tinerii care isi doresc un loc pe care sa-l numeasca “acasa”, intr-o locuinta noua, intr-un cartier modern, construit cu simt de raspundere pentru rezidentii sai. Faptul ca poti locui intr-un cartier nou cu acces la toate facilitatile pe care ti le poate oferi un oras dezvoltat, reprezinta un avantaj atunci cand iti alegi viitoarea locuinta.

Acest proiect rezidential este construit la standarde inalte, conform normelor europene, iar toate apartamentele au certificat energetic clasa A, asadar sunt eficiente din punct de vedere termic.

Ne preocupa confortul rezidentilor nostri, de aceea venim in intampinarea acestora cu imobile amplasate strategic din punct de vedere al accesului rapid. Toate punctele de interes major se afla in imediata apropiere: unitati spitalicesti, gradinite, scoli gimnaziale, centre universitare si centre comerciale, la fel si accesul la mijloacele de transport in comun, cum sunt: statia de Metrou Aparatorii Patriei sau STB 241.

Materiale folosite pentru constructia Family Ideal Residence

Avem solutii pentru tine

Esti dezvoltator sau investitor in domeniul imobiliar?

Gestionam personalizarea apartamentelor in showromurile noastre cu personal calificat si bineinteles respectam cu strictete conditiile oferite de catre fiecare proiect imobiliar!

Proiect sustinut de