Avalon Romania Building Industry

Avalon Romania Building Industry

Eforturile echipei Avalon genereaza intodeauna un rezultat formidabil. Ne propunem sa livram calitate chiar si acolo unde pare dificil. Vedem lucrurile dintr-o perspectiva diferita si suntem pregatiti sa oferim tot ce e mai bun pentru clientii nostri.

Avalon Romania Building Industry a fost creat pentru a completa gama de servicii oferite de catre SudRezidential.ro tuturor celor care doresc ceva mai mult de la o locuinta noua, iar astazi are propria personalitate, fiind catalogat de multi ca un One Stop Shop pentru noii rezidenti ai marilor proiecte si ansambluri rezidentiale din zona de Sud a Capitalei si nu numai.

S-a dorit crearea unei divizii tehnice puternice cu o structura ampla, care sa preia mare parte din procesul de finisare, amenajare si design al noilor locuinte din marile proiecte imobiliare dezvoltate in ultimii ani in Capitala si in Ilfov.

Practic astazi suntem furnizorul exclusiv de materiale de constructii si finisaje premium de interior pentru cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Sudul Bucurestiului si Ilfov, pentru care oferim servicii complete, de la simpla livrare a materialelor grele necesare edificarii acestor proiecte imobiliare, pana la solutii de cost control pentru bugetul alocat materialelor si echipamentelor folosite in amenajare, servicii de design care includ randari si stereotomii si bineinteles servicii de arhitectura interioara si propuneri de amenajare.

Preluam si personalizam gratuit noile locuinte, sau imobilele noi cu ajutorul specialistilor nostri in magazinele noastre, procesam un peaking rapid in depozitele noastre din Bucuresti si Ilfov, sortam si ambalam produsele pentru fiecare unitate locativa in parte, pentru ca echipelor de montaj si celor care se ocupa de managementul santierului sa le fie mult mai usor.

Paletizam separat si livram cu rapiditate toate produsele cerute de client pentru fiecare apartament /proiect in parte, alaturi de materialele necesare montarii si intotdeauna cu specificatiile clientului final pentru montaj.

Credem cu tarie ca cea mai pretioasa resursa este timpul, de aceea prezenta noastra online este acum gandita ca sa iti economiseasca timp, dar pentru ca designul este despre emotie si frumos, despre stare de bine si stil de viata poti vedea cu ochii tai produsele de pe site in showroomul nostru din Drumul Jilavei, nr. 58-60, sector 4, Bucuresti.

Luxul pe care ti-l poti permite!

Fiecare dintre noi merita tot ce este mai bun, asa ca noi ne vom asigura ca livram intotdeauna la timp calitatea ceruta de catre cei care ne-au ales serviciile si produsele!

Nu intotdeauna este nevoie de cel mai scump produs ca sa ajungi la amenajarea interioara la care ai visat, iar la Avalon Romania ai la dispozitie specialisti cu care sa dezbati acest subiect, care sa te indrume  si impreuna sa gasiti solutii adaptate bugetului tau.

Avem solutii pentru tine

Esti dezvoltator sau investitor in domeniul imobiliar?

Gestionam personalizarea apartamentelor in showromurile noastre cu personal calificat si bineinteles respectam cu strictete conditiile oferite de catre fiecare proiect imobiliar!

Inginerul tau nu mai trebuie sa petreaca acum nici macar o secunda cu noii clienti, sau cu noii proprietari pentru personalizarea apartamentelor!

De aici preluam noi, iar impreuna cu clientul vom gasi in cel mai scurt timp cele mai bune produse si echipamente, respectand cu strictete bugetul de finisaje aprobat de catre tine!

Economisim timp important si resurse pretioase pentru tine, preluand toate aceste procedee si discutiile cu fiecare nou cumparator despre alegerea finisajelor!

Livram prompt toate materialele alese in locatia ta si detaliem optiunea de montaj a clientului conform cerintelor acestuia echipelor de montaj!

Fiecare livrare a noastra se face separat pentru fiecare unitate in parte, vine insotita de fisa detaliata pentru echipa de montaj, iar pentru proiectul tau avem un consilier dedicat, care iti va raspunde la orice intrebare 24/7.

Fie ca esti dezvoltator imobiliar, ori iti construiesti propria ta casa, fie ca ai achizitionat un apartament nou pentru care trebuie sa iti alegi finisajele, ori pur si simplu te-ai plictisit de vechea ta baie si vrei sa o renovezi, cu Avalon Romania rezultatul final este garantat, iar serviciile noastre sunt adaptate categoriei in care te incadrezi.

Lasa-ne cererea ta si vom oferta imediat la cele mai bune preturi


    Lasa-ne cererea ta si vom oferta imediat la cele mai bune preturi

    La Avalon Romania punem pret pe calitate, dar tinem cont si de bugetul tau! Cu totii visam la ultima amenajare gasita poate pe Pinterest, sau Instagram, dar uneori bugetul nu este cel mai generos pentru renovarea planuita. Specialistii si tot personalul Avalon Romania sunt pregatiti sa te inspire, sa te sfatuiasca si sa te indrume ca sa ajungi la varianta potrivita bugetului tau, fara sa renunti la factorul estetic al amenajarii visate.